Üzenet küldése
 

Captcha Image


Zsu ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Egyéjszakás kaland

Nagyon kellemes, csendes falusi élményben volt részem! A vendéglátó szuper kedves és segítőkész, puha ágyikó, házi sajt, kolbász és házi tehén tej (amiből nem mertem ugyan inni :). Kell ennél több? De ha nem, akkor is ott a csodás táj és a helyi étterem, ami óriási adatokkal, kedves személyzettel, remek ízekkel (halászlé, roston hal, Gundel palacsinta) kedvező árakkal vár mindenkit! Messze az egyik legkellemesebb hétvégém volt! Köszönöm a kedves vendéglátást


Monday, 26 October 2015
Éva és Attila: Júliusi esküvő

Csodálatos 1 hetet töltöttünk el a Rigófütty Vendégházban az esküvői előkészületeink utolsó napjaiban, majd mint az ifjú házasok első napjaiban. :) 

Mind a magunk, mint a velünk lévő családtagjaink nevében mondhatjuk, hogy tökéletes a Vendégház! Az apartmant és további két szobát vettünk ki és maximálisan meg voltunk elégedve. A segítőkészséggel, a felszereltséggel, a környezettel! Ide nagyon szívesen visszatérünk bármikor, sőt már terveink közt szerepel is egy baráti társaság verbuválása egy pár napos pihenésre. :)

Remek idei kezdés! Csak így tovább! :)

 

 


Tuesday, 28 July 2015
Zsuzsa ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Látogatás
Tisztelt Rigófütty vendégház! Alig várjuk, hogy meglátogassuk a festői Tiszaalpárt és megszálljunk Önöknél! Addig is gyönyörködünk a weboldalban. Köszönjük!

Thursday, 02 April 2015