Vendégházunk

Egy régi parasztházat újítottunk fel, alakítottunk át, bővítettünk ki néhány szobával. Így most 7 szobában tizennégyen férnek el, és minden szobához saját fürdőszoba tartozik. Az egykori parasztház négy szobája öreg gerendáival, patinás ablakaival, ajtóival egy nyugalmasabb korszakot idéz. Az új szobák világosak, derűsek, modernek.

A konyhában a citromfacsarótól az elektromos késig minden megtalálható, amire csak szükség lehet a főzésnél, és a vendégek kényelmét mosogatógép is szolgálja. 

A kertben egy tágas pavilon csábít baráti beszélgetésre, magányos olvasásra vagy fergetes táncmulatságra. Hamarosan elkészül a kemence és a csikótűzhely is, ahonnan a modern eszközökkel utánozhatatlan ízű cipók, lepények, bukták, sültek és egyéb finomságok kerülnek majd elő.

A kert hátsó fele a szöcskék, gyíkok, jégmadarak birodalma, ahol a szemfüles és óvatos látogató a természet csodás lényeit csodálhatja meg. Segít ebben egy madarak sokaságát vonzó itatós leskunyhó is, ahonnan tikkasztó nyári napokon kartávolságnyira figyelhetjük a vízért tülekedő tollasokat.

Azért marad hely focizásra is a kertben!

Konyha felszereltsége: alapfelszereltség (tányérok, poharak, evőeszközök, edények), kávéfőző, vízforraló, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, mosogatógép, nagyméretű gáztűzhely.

Minden szobában található vízforraló és hajszárító, vasalót igény szerint biztosítunk.

Mosó- és szárítógép használati díj ellenében rendelkezésre áll.