Aktuális

 

 

Őszi családi hétvége - 2022. október 14-16.

Részletes program:

Pénteken az érkezés időpontjától függően az Alpári-rét madarainak megfigyelése spektívvel, majd este rövid előadás és vetítés a Kiskunsági Nemzeti Park Szikra és az Alpári-rét területegységéről.

Szombat délelőtt élménytúra a Tőserdőben, játékosan, nemcsak gyerekeknek! Ezúttal nem csupán szavakon keresztül és a szemünkkel, hanem minden érzékünkkel ismerkedünk ezzel a csodálatos ártéri erdővel.

Már délután, kellő időben nekilátunk a vacsorakészítésnek, ami kemencében sült kenyérlángos lesz. Dagasztás, kemencefűtés, sütés és lakoma közösen.

Vasárnap délelőtt az alábbi programok közül lehet választani:

• madármegfigyelés leskunyhóból

• játékos ismerkedés a környékbeli gyógynövényekkel, gyógykenőcs készítése

• Az Aranykorona rejtélye – játékos nyomozás a Templomdomb és a Várdomb környékén (14 éves kortól vagy felnőtt segítséggel 10 éves kor felett)

Reggeli és szombati vacsora a vendégház étkezőjében, pénteki vacsora a házias-ízletes konyhájáról elismert Tiszatáj Étteremben lesz, ami pár percnyi sétára fekszik a vendégháztól.

A hétvége ára félpanziós ellátással (reggeli és vacsora) programokkal együtt 33.000 Ft/fő, gyerekeknek 12 éves korig 25.000 Ft/fő. Legalább 10 fős csoport esetén felnőtteknek 30 000 Ft/fő, gyerekeknek 23 000 Ft.

Minimális létszám 5, maximális létszám 14 fő

Jelentkezés a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen vagy a + 36 30 475 9655 telefonszámon